Music分享: 苗僑偉&謝天華 - 大丈夫係我 (TVB《老公萬歲》主題曲)

CrimsonRain.Com Music分享: 苗僑偉&謝天華 - 大丈夫係我 (TVB《老公萬歲》主題曲)苗僑偉謝天華最新合唱歌《大丈夫係我》,《大丈夫係我》是TVB新劇《老公萬歲》主題曲。《老公萬歲》(英文:My Better Half),香港電視廣播有限公司時裝電視劇,由苗僑偉、張可頤、謝天華、李綺虹、曹敏莉及郭政鴻領銜主演,監製為唐基明。《老公萬歲》于2月16日接檔《五味人生》播出。在很多劇集中,“三哥”苗僑偉通常都會遇上善解人意、小鳥伊人的女拍檔,令人既羨且妒。不過他在新劇《老公萬歲》,終于一嘗當小男人的滋味,面對惡妻張可頤,到底三哥如何招架?這場甜心老公碰上麻辣老婆的戰爭,大家不妨拭目以待。
video
作曲︰黃霑
主唱︰苗僑偉謝天華

歌詞:

苗﹕大丈夫係我 要氹又要呵
  我係皇 皇係我
  細路同時係我 廿載青春撞出花火
謝﹕大丈夫係我 窈窕淑女多
  我望人 人望我
  有陣時迷惑過 內心清楚有邊一個
合﹕脆脆愛我 Oh Very Nice

*合﹕你襯我實在係 Very Nice
   I Love You You Love Me 冧冧我
   我愛你 我愛你 Very Nice
  (你似嫦娥 最愛咿哦 愛似恆河囉)

合﹕大丈夫係我 半世亦過咗
  你為何凝住我 去夜蒲陪第個
  實在篤波唱緊K歌 點樣覆 Call 你要信我

Repeat*

合﹕大丈夫係我 最愛係拍拖
  有陣時甜蜜過 有陣時狂鬧我
  話聲 Honey 叫聲 Darling
  你應吓我 Oh Very Nice

POST byNichole at 16:42

1 Comments: Subscribe This Comments(Atom)

Stephy said... 2/03/2010 04:54:00 PM

測試文檔:http://www.multiupload.com/02VC6BI8XU

Random Related Topic Refresh Related Topic
Random Related Topic Loading...